Install Works But I am Getting 'Copy-FilestoSP' is not recognized

first post: joellawler wrote: I downloaded Get-SPScripts.Copy-FilesToSP.ps1 Ran the Install. ...

Script doesn't work in Remote Session (Enter-PSSession)

first post: milanj wrote: Hi, The Script is working fine when I'm using it in a local sessio...

latest post: go__ro wrote: I got it working in a remote session. I pretty much had to run it l...

Run as batch ?

first post: JPPowers wrote: Is it be possible to combine the 2 commands needed to perform the b...

Uploading with Date and time preserved

first post: saidk wrote: Can you tell me how your script can be modified to help preserve t...

Copy-FilestoSP' is not recognized as the name of a cmdlet

first post: mahechacamilo wrote: Good day, I followed the steps to back up files with the script, b...

latest post: davidlozzi wrote: Ok then, I have a "fix" Entering in the full path works PS C:\Users...

Adding a content type

first post: DavidLozzi wrote: I added some more code for handling the item's content type, if ne...

latest post: gcleaves wrote: This is useful, thanks.

Uploading to _catalogs/masterpage

first post: dafunkphenomenon wrote: Not sure if this is meant to work for this directory but I'm havin...

latest post: dafunkphenomenon wrote: Seems I've answered my own question, for the _catalogs library the...

Detected use of SPRequest for previously closed SPWeb objec

first post: SvenW wrote: Hi, I tried to use your script with two document libraries. One do...

document renaming

first post: mscardiglia wrote: This works like a charm in terms of importing documents and applyi...

latest post: mscardiglia wrote: Figured it out. Must specify the parameter -FlattenStructure even i...

problem with taxonomy

first post: cpluce wrote: I have the script running applying the metadata with all the types ...